• ambassadewoning scheveningen

Badkamer

Badkamer stucwerk is de nieuwste trend op het gebied van stucwerk. Badkamertegels worden tegenwoordig vaak vervangen door waterdicht stucwerk.

trends badkamer
Het stucwerk wordt waterdicht door de manier waarop het aangebracht wordt. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van de juiste hoeveelheden materiaal hiervoor.

Betonlook (beton ciré)
Betonlook geeft een robuust en industrieel karakter aan uw wand, maar is daarnaast ook strak en stijlvol.

trends badkamer
U creëert op deze manier een exclusieve wanddecoratie.

Betonlook is in diverse kleuren leverbaar en is eenvoudig waterafstotend te maken door deze met olie of lak te behandelen, en is uitermate geschikt voor uw keuken en badkamer maar ook in uw woonkamer geeft het een zeer stijlvol beeld.

Klik hier voor een overzicht van de standaard kleuren betonlook.

 

Sanimur®

SANIMUR® is een mortel op basis van natuurlijke hydraulische kalk van St Astier, waterwerend, voor het renoveren of restaureren van zout- en vocht-belaste ondergronden, SANIMUR® is uiterst geschikt voor restauratie van oude gebouwen met vochtige muren waarin zouten voorkomen.

sanimur


We zijn verantwoordelijk voor het voortbestaan van ons historisch erfgoed door middel van zorgvuldige restauratie en renovatie.
Maar al te vaak worden gebouwen gerestaureerd met onjuiste materialen en slecht vakmanschap.

SANIMUR® van St. Astier is een natuurlijke hydraulische kalkmortel wat een uitstekend alternatief is voor mortelcement en, mits goed toegepast met een veel langere levensduur.

Hieronder vindt u een klein overzicht van de voordelen van SANIMUR®

Goede Luchtdoorlaatbaarheid
Cementmortels zijn zwaar en bevorderen daardoor een ophoping van vocht in de bouwelementen (baksteen, steen, hout).

Elasticiteit
SANIMUR® heeft een veel beter elasticiteit dan metselspecie. Vooral in de eerste 6 tot 12 maanden komen veel kleine bewegingen voor, en een goede elasticiteit voorkomt scheuren

Niet bros
Metselspecie is zeer sterk en daardoor broos, wat een nadeel is op de lange termijn, vooral in zee- of vochtige omgevingen zal doordringen van vocht de voor de hand liggende gevolgen met zich meebrengen.
SANIMUR® heeft meer dan voldoende sterkte om voor elk type gebouw te voldoen maar heeft niet de broosheid van metselspecie.

Milieuvriendelijk
SANIMUR® natuurlijke hydraulische kalk wordt zeer efficiënt geproduceerd. Het energieverbruik is beduidend lager dan bij de productie van cement en gehydrateerde kalk.